DOE DE MEEST ACCURATE
EN BETROUWBARE
PERSOONLIJKHEIDSTEST

Je bent een uniek individu met je eigen persoonlijke kenmerken. Een aantal van deze kenmerken stellen je in staat om grote dingen te bereiken in het leven en andere lijken je tegen te houden en onderdrukken uiteindelijk je ware potentieel.

Je persoonlijkheid bepaalt je toekomstig succes en geluk. Sinds 1960 hebben miljoenen mensen baat gehad van de Oxford Capacity Analysis. Het is de enige test die een meetbare, nauwkeurige analyse geeft, gevolgd door een een-op-een consult met praktische aanbevelingen aangepast aan jouw behoeften, gebaseerd op jouw resultaten. De resultaten van de Oxford Capacity Analysis zullen jouw mening over jezelf laten zien.

Privacybeleid
Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt om de persoonlijkheidstest en de evaluatie ervan uit te rekenen. Je kunt, indien gewenst, meer informatie over Scientology krijgen. Jouw gegevens zullen nooit verkocht of overgedragen worden aan een derde partij. Mocht je in de toekomst geen e‑mails meer willen ontvangen van ons, klik dan op de link onderaan dit bericht. Voor nadere informatie kun je altijd het privacybeleid lezen.

LEER JEZELF ECHT KENNEN

Het merendeel van ons leven wordt ons aangeleerd dat je persoonlijkheid in je genen zit en dat die niet kan worden veranderd, dat je er gewoon ‘mee moet leren leven’. Dit is echter niet waar. In feite kun je je persoonlijkheid wél veranderen en kun je een veel betere, gelukkigere versie van jezelf worden, die de uitdagingen van het leven met kennis en gemak onder ogen ziet en overwint – de echte jij.

  • Vind jouw probleemgebieden en ontdek jouw niveau van geluk, zelfvertrouwen, stabiliteit en meer.
  • Kom erachter hoe jouw persoonlijkheid je vermogen bepaalt om met mensen om te gaan.
  • Ken je sterke punten en hoe je ze kunt versterken, zodat je meer uit het leven kunt halen.

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK

1

Stap 1: DOE DE TEST

De Oxford Capacity Analysis identificeert de tien belangrijkste persoonlijkheids­kenmerken die je hele toekomst beïnvloeden.

Het is een feitelijke, wetenschappelijke analyse op basis van je antwoorden. Het is jouw mening over jezelf. Het kost ongeveer een uur om hem te doen.

2

Stap 2: KRIJG JE RESULTATEN

Nadat je klaar bent met de test, wordt jouw persoonlijkheids­analyse gegenereerd en weergegeven. Dit duurt minder dan een minuut.

Het toont je sterke en zwakke punten – van welke persoonlijkheids­kenmerken je kunt profiteren en welke hulp nodig hebben.

3

Stap 3: CONSULT

Terwijl de grafiek van de analyse specifieke persoonlijkheids­kenmerken toont, is het de onderlinge relatie tussen deze kenmerken die inzicht in het grotere geheel van je persoonlijkheid geven.

Daarom bieden we een gratis consult aan om je een gedetailleerde evaluatie te geven van je persoonlijkheids­analyse met een van onze getrainde stafleden.

In dit persoonlijke interview zul je een beter begrip krijgen van de sterke en zwakke punten van je persoonlijkheid. Bovendien zul je vaststellen wat de aanbevolen weg is voor een snel en blijvend succes.


WAT MAAKT DE OCA UNIEK?

Geen enkele andere persoonlijkheidstest en -analyse geeft je resultaten en praktische oplossingen.

Je kunt bekwamer, succesvoller en gelukkiger zijn dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden als je eenmaal de belangrijkste gebieden van je persoonlijkheid hebt geïdentificeerd. Wanneer je te weten komt welke kenmerken jou ten goede komen en welke verbetering nodig hebben, kun je vervolgens de essentiële stappen nemen om je sterke punten te verbeteren en je zwakke punten te overwinnen.

De test en het daaropvolgende consult zijn GRATIS en zonder verdere verplichtingen.

Velen die doorgaan met de aanbevolen cursussen ervaren duidelijk verbetering in hun persoonlijke grafiek en IQ-score.

PERSOONLIJKE SUCCESSEN

ANTWOORDEN KOMEN AAN HET LICHT

“De Oxford Capacity Analysis bracht veel antwoorden voor me aan het licht. De antwoorden waar ik altijd naar had gezocht. Het leek bijna te simpel, zoals: ‘Is het echt zo gemakkelijk?’ Ja, dat is het echt!” – David

DOELEN BEREIKEN

“Met wat ik leerde, kon ik succesvol zijn in mijn vakgebied en op mijn werk en ik moet zeggen dat het me echt heeft geholpen om mijn dromen te verwezenlijken en ze op de best mogelijke manier te bereiken.” – Daniella

ZEKERHEID VERKRIJGEN

“Ik was erg onzeker en ik vroeg me af waarom ik niet succesvol kon zijn in het leven. Nu voel ik me veel zekerder van mezelf. Ik kan beter met mensen omgaan en kan ze beter helpen. Nu ken ik mezelf!” – Cynthia

RELATIES VERBETEREN

“Mijn vrouw en ik kunnen enorm goed met elkaar opschieten. Ons dagelijks leven is een bron van vreugde. Er is nu niets wat we niet zouden kunnen oplossen.” – Shawn