DOE DE MEEST ACCURATE
EN BETROUWBARE

PERSOONLIJKHEIDSTEST

Je IQ, persoonlijkheid en geschiktheid bepalen je toekomstige succes en geluk. Sinds 1960 zijn miljoenen mensen vooruit geholpen door de Oxford Capacity Analysis persoonlijkheidstest. Het is de enige test in zijn soort die een meetbare, nauwkeurige analyse geeft, gevolgd door één-op-één consultatie met praktische aanbevelingen aangepast naar jouw behoeften die gebaseerd zijn op jouw resultaten.

Je bent een uniek individu met een eigen persoonlijkheid. Een aantal van deze eigenschappen stellen je in staat om grote dingen te bereiken in het leven, en anderen lijken je tegen te houden en onderdrukken uiteindelijk je ware potentieel.

HOE HET WERKT

Stap 1: DOE DE TEST

De Oxford Capacity Analysis (OCA) test identificeert de 10 essentiële persoonlijkheidskenmerken die je hele toekomst beïnvloeden. Het neemt ongeveer een uur om hem te doen. Je kan de test huis doen, online, of bij je plaatselijke Scientology kerk.

Stap 2: KRIJG JE RESULTATEN

Kom naar de plaatselijke Scientology kerk om de resultaten van je OCA test te bespreken.

Stap 3: CONSULTATIE

We geven gratis één-op-één consultatie met een gespecialiseerde consultant, die je een gedetaileerde analyse van de resultaten zal geven. Je zal een beter begrip krijgen van je persoonlijke sterke kanten en waargenomen zwakke punten en vaststellen wat de aanbevolen weg is voor een snel en langdurig succes.


WAT MAAKT DE OCA UNIEK?

Geen andere persoonlijkheidstest en analyse geven je beide, resultaten en praktische oplossingen.

Je kunt meer bekwaam, succesvol en gelukkiger zijn dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden, wanneer je de belangrijkste gebieden van je persoonlijkheid hebt vastgesteld. Door te ontdekken welke eigenschappen je leven momenteel gunstig beïnvloeden en welke verbetering nodig hebben, kun je de essentiële stappen nemen om je sterke kanten te vergroten en je zwakheden te overkomen.

En, de OCA test en de daaropvolgende consultatie zijn een GRATIS dienst, zonder verdere verplichtingen.

Velen die doorgaan met de aanbevolen cursussen ervaren duidelijk verbetering in hun persoonlijke grafiek en IQ score.

LEER JEZELF ECHT KENNEN

Het grootste deel van ons leven hebben we geleerd dat persoonlijkheid een genetische eigenschap is die niet kan worden gewijzigd, en dat je er gewoon "mee moet leren leven". Dit is gewoon niet waar. Het feit is dat je je persoonlijkheid wel degelijk kunt veranderen en een veel betere, gelukkigere versie van jezelf kunt worden, die de uitdagingen van het leven met kennis en gemak kan confronteren en overwinnen – de echte jij.

  • Vind jouw probleemgebieden en ontdek je niveau van geluk, zelfvertrouwen, stabiliteit en meer.
  • Kom erachter hoe jouw persoonlijkheid je vermogen bepaald om met mensen om te gaan.
  • Ken je sterke punten en weet hoe je ze kunt vergroten, zodat je meer uit het leven kan halen.

PERSOONLIJKE SUCCESSEN

VIND ANTWOORDEN

”Ik vond vele antwoorden waar ik altijd al naar op zoek was en waarvan ik zelfs van sommigen niet eens wist dat ik ernaar zocht. Het leek bijna te simpel, zoals 'is het echt zo makkelijk?' Het is werkelijk zo!" — David

REALISEER JE DOELEN

"Met wat ik geleerd heb, ben ik erin geslaagd succes te hebben in mijn vakgebied, op mijn werk, en ik moet zeggen dat het me echt heeft geholpen om mijn dromen te verwezenlijken, en ze op de best mogelijke manier te bereiken." — Daniella

ZEKERHEID VERKRIJGEN

"Ik was erg onzeker, en vroeg me af waarom ik niet slaagde in het leven. Nu heb ik heel veel zekerheid. Ik kan beter met mensen om gaan en ze beter helpen. Nu ken ik mezelf!" — Cynthia

RELATIES VERBETEREN

"Ik ben een echt buitenmens, een ruig soort van kerel. Nu is mijn samenwerking met mensen enorm verbeterd. Mijn vrouw en ik gaan verbazend goed met elkaar om. Het dagelijks leven is een bron van vreugde.” Er is niets waarvan we niet in staat te zijn het aan te pakken. — Shawn